Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä ja enkelihoitaja sekä ammatillinen valotyöntekijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Feng Shui on lännessä tilafengshuita

FENG SHUI. ”Sana fengshui, suomeksi tuulivesi, on lyhennetty muoto termeistä zang feng ja te shui, rauhoittaa tuulta ja hankkia vettä.” – Suomen Fengshui ry

Feng Shui on kiinalainen oppi ympäristöstä. Kyseessä voi olla asuinympäristö tai ulkotila, joka on jollakin tavalla rakennettu ympäristö. Feng Shui vastaa kysymykseen siitä, miten rakennetaan paras mahdollinen ympäristö, energeettisesti. Se on monisyinen ja syvällinen oppi, jonka toteuttamiseksi kannattaa turvautua Feng Shui -konsulttiin.

Lyhyesti ilmaistuna Feng Shui on myös omaan ympäristöönsä vaikuttamista. Oman elinympäristönsä voi järjestää siten, että siinä on mahdollisimman hyvä elää ja olla; viettää aikaa. Kyse voi olla niin kodista kuin toimistosta tai pihakatoksesta. Paikalla ei ole väliä. Feng Shuita voidaan soveltaa menestyksekkäästi missä tahansa, missä on jokin huone tai tila, joka ei ole luonnon muovaava vaan nimenomaan rakennettu tila.

Fengshui on teoria asuinympäristön harmoniasta. Kuva: Pixabay

Feng Shui on osa kiinalaista maailmankäsitystä

Feng Shui on paljon laajempi käsite kuin tilasuunnittelu. Se käsittää itse asiassa kaiken; koko kulttuurin. Länsimaissa Feng Shui on käsitetty lähinnä tilasuunnitteluksi eli Tila Feng Shuiksi. Sanotaan, että pätevä Feng Shui -konsultti pystyy myös kertomaan, miksi joku perheenjäsen menestyy tai ei menesty, on terve tai ei ole terve – vain tulkitsemalla hänen elinympäristöään.

Feng Shui voi auttaa tulkitsemaan terveyttä, tilaa, hedelmällisyyttä, vaurautta ja niin edelleen. Kyseessä ei siis ole puhdas tilasuunnittelu, vaikka se sellaiseksi länsimaissa yleensä mielletään. Ympäristö vaikuttaa hyvinvointiin. Mitä vähemmän stressiä, sitä pienempi mahdollisuus sairastua. Tiedetään, että stressi (kaaos ja kiire) vaikuttaa keskushermostoon ja sitä kautta se voi myös sairastuttaa.

Feng Shui ja tilasuunnittelu

Harmoninen ympäristö voi tukea terveyttä. Valaistus on yksi tärkeä tekijä viihtyvyydessä. Esimerkiksi chi-energia voidaan saada liikkeelle huoneen nurkista, kun niihin kohdistetaan valoa. Katosta käsin ja hyvin valaistu työpiste, joka on huoneen nurkassa, voi tehostaa työntekoa ja luovuus voi alkaa virrata. Valaistus ei saa olla liian kova ja kylmä.

Myös värit vaikuttavat hyvinvointiimme. Vain valkoiseksi pelkistetyt tilat (esim. sairaaloissa) voivat olla liian Jin, jolloin huoneen energia voi olla liian latteaa ja viileää. Valkoinen onkin hyvä taustaväri niin kotona kuin työpaikalla. Liian kliininen ympäristö voi varastaa luovuuden. Vihreä ja ruskea rauhoittavat, siinä missä musta tuo kontrastia. Harmaa on metallinen väri, joka voi tehostaa tiettyä tilaa mustan ja valkoisen tavoin. Yksinomaan harmaa huone voi olla masentava.

Lisätietoja

Feng Shui vastaa kysymykseen siitä, mikä on paikan henki. Miltä jossakin paikassa oleminen todella tuntuu? Jos viihdymme jossakin paikassa, voidaan sanoa, että siinä paikassa on hyvä henki. Joillakin on silloin tällöin tarve siivota perusteellisesti ja samalla vaihtaa huonekalujen paikkaa. Aika ajoin koti onkin syytä päivittää, jotta energia voi virrata vapaasti. Ilman Feng Shuita voi tulla tukoksia, jotka on vain vapautettava.

Esimerkiksi omaa sänkyä siirtämällä voi kokeilla, missä kohtaa huonetta tai missä huoneessa on paras nukkua. Jos jatkuva unettomuus tai yöheräily vaivaa, niin voi tarkistaa, ettei makuuhuoneen valaistus ole ilta-aikaan liian kirkas (lisää huoneen energiaa) tai ettei kattolamppu ole suoraan nukkujan yläpuolella (nk. virtauskohta). Omaa intuitiotaan voi hyödyntää hyvin pitkälle, mutta kun se ei riitä, niin saa turvautua Feng Shui -kirjaan tai -konsulttiin.

”Fengshui on perinteistä kiinalaista rakentamista ohjannut oppijärjestelmä, jolla on erilaisia ajallisia ja paikallisia oppisuuntia. Yhteinen perusta fengshui-uskomuksissa on ajatus, että sopiville paikoille oikealla tavalla rakentaminen tuo onnea.” – Suomen Fengshui ry

Kodin Fengshui -konsultointia tekee puhelimitse Tajunnanvirta-palvelussa Sanna Kujanen.

Linkkisuositus:
Suomen Fengshui ry

Kerro meistä kaverille